Seuraava hakuaikamme on maaliskuussa 2023

Käytössämme on sähköinen hakujärjestelmä. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostilla tai postitse. Hakemuksen pääset tekemään tämän sivun alaosasta löytyvästä linkistä.

Seuraa myös Facebook-sivujamme, jossa tiedotamme ajankohtaisista asioista!

Avustuspäätökset tekee säätiön hallitus, jolla on laaja tuntemus lasten ja nuorten hyväksi ja tueksi tehtävästä työstä. Avustuksen myöntämisestä ilmoitetaan sähköisen hakujärjestelmän kautta. Hallitus ei perustele avustuspäätöksiään.

Säätiön avustukset kohdennetaan lähinnä Pohjois-Suomen alueella tapahtuvaan, lasten ja nuorten hyväksi tehtävään työhön. Hakija voi olla niin yksityishenkilö, järjestö, yhdistys kuin yrityskin. Avustusta saaneen hakijan tulee tehdä selvitys apurahajärjestelmään avustuksen käytöstä.

Avustuksia myönnetään säädekirjaan kirjattujen sääntöjen mukaisesti: Eija ja Veikko Lesosen säätiön tarkoituksena on avustaa lähinnä Pohjois-Suomen alueella tapahtuvaa lapsiin ja nuoriin kohdistuvaa sairaanhoitotyötä, muun humanitäärisen työn sekä lasten ja nuorten parissa tapahtuvan vapaaehtoistyön tekemistä ja nuorten koulutusta muun muassa avustamalla alueella toimivia sairaaloita ja kouluja. Tämän lisäksi säätiö voi tukea lasten- ja nuorisokasvatukseen liittyvää esimerkiksi huumeiden vastaista toimintaa.

Hae avustusta Lataa logot