Vuoden 2017 avustusten haku alkaa maaliskuussa

Eija ja Veikko Lesosen säätiön tämän vuoden avustusten hakuaika on 1.-31.3.2017. Säätiön avustukset kohdennetaan lähinnä Pohjois-Suomen alueella tapahtuvaan, lasten ja nuorten hyväksi tehtävään työhön.

Eija ja Veikko Lesosen säätiö on jakanut 16 toimintavuosiensa aikana avustusta yli 150:lle eri kohteelle. Joukossa on niin yksityishenkilöitä, työryhmiä, koululuokkia kuin harrastusryhmiäkin. Avustuksilla on tuettu lasten harrastuksia ja perheiden hyvinvointia, mahdollistettu urheiluseurojen välinehankintaa, aktivoitu kyläseurojen toimintaa ja tuettu monenlaisten järjestöjen lapsille, nuorille ja perheille suuntaamia tapahtumia.

Avustuspäätökset tekee säätiön hallitus, jolla on laaja tuntemus lasten ja nuorten hyväksi ja tueksi tehtävästä työstä. Avustuspäätöksistä ilmoitetaan vain avustusta saaneille toukokuun loppuun mennessä.

Katso hakuohjeet täältä…

p.s. Käy tykkäämässä säätiöstä Facebookissa!